01.02.2017 kell o 17.41

Deem... see küsimus on mind juba aastaid vaevanud :)
Enamus esimesi kohtinguid toimub ju kohvikus või restoranis sest see on lihtsalt kõige mugavam koht teineteist segamatult tundma õppida. Kui aga kätte jõuab maksmise aeg siis on alati jube piinlik. Ja kui teenindaja on küsinud, kas arve läheb kokku või eraldi siis kas ma peaksin kähku karjuma, et eraldi või ma peaksin vait olema ja laskma mehel esimesena vastata? :D
Ja kui mina esimesena kutsun mehe välja siis kas mees eeldab, et maksan ise oma arve?
Siiani olen alati tahtnud ise enda eest maksta, kuid ma ei tea, kas see võibolla hoopis solvab meest? Või kui ma lasen endale välja teha siis äkki ootab mees midagi vastu.... hmm, mis see küll olla võiks :D lai naeratus?
Kas meestele üldse meeldib see, kui saavad naise eest söögiarve maksta?

Kui ma juba küsima hakkasin siis üks asi huvitab mind veel.
Nimelt, kas meestel pole piinlik või imelik wc-s võhivõõraga kõrvuti ja kõigi teiste nähes pissida???
See on ju nii intiimne tegevus. Paljudes meeste wc-des pole isegi vaheseinu.... jah ma käin vahel meeste poolel, kuna seal pole kunagi järjekorda :D
Ja mehena sa kindlasti oled mõelnud selle peale, miks naiste wc-s on alati pikad järjekorrad? See pole sugugi sellepärast, et kõigil on põied haiged vaid sellepärast, et see on ainuke koht, kus saab ennast peeglist imetleda ning seda on vaja teha iga 10 minuti järel :D Ning me ei lähe kunagi wc-sse üksi vaid alati kutsume kellegi kaasa ja seda sellepärast, et üksi on lihtsalt jube igav :D