Kui oluline on ühised hobid?

02.06.2016 kell on 16.10

Jõudsin hiljuti järeldusele, et ühised hobid on mehe ja naise vahelises suhtes üliolulised. Siiani olin kogu aeg arvamusel, et kui mõlemad tegelevad aeg ajalt oma asjadega siis sellega antakse üksteisele ruumi hingata ja aega üksteisest puhata :D
Kui ma aga sattusin mehe otsa, kellele meeldis kalapüük rohkem kui mina siis peale seda hakkasin oma teoorias kahtlema.
Iga kord, kui kokku saime siis ta ainult sättis oma õngesid ja pidin endale ise tegevust leidma. Aga ma ei kahetse sest samal ajal, kui tema oma paati imetles sain mina tema vanaemaga väga lähedaseks.
Ah jaa sain veel noomida, et kalade saia ära sõin :D

Kuid mitte ainult ühised hobid pole oluline, vaid ka ühine eesmärk elus, mida mul siiani pole kumbagi olnud. Taaviga mul küll oli ühine eesmärk aga ühised huvid puudusid. Jah ma küll vahel ohverdasin ennast ja käisin kalal ning vaatasin kuidas ta Playstation´it mängib :) ning romantikast ei teadnud ta tuhkagi.
Iga kord, kui minuga koos mõnest lillepoest mööda kõndis siis ta küsis „tahad ma ostan sulle lilled väääää“ :DDD

Kui mõni mees veel ei tea, kuidas naisele lilli kinkida siis selleks on vaja minna lillepoodi „ÜKSI“ osta sealt lilled ja tuua need naisele. Isegi, kui naine ütleb, et ahh mis sa nüüd, poleks vaja olnud siis üks tagasihoidlik Eesti naine just nii vastabki. Ja see ei tähenda seda, et naine ei tahaks lilli, vaid see tähendab, et Eesti naised pole sellega harjunud. Kõik naised tahavad lilli, isegi, kui nad seda eitavad!

Eelmine
Digiajastu eri
Järgmine
Marilini Nuustik

Lisa kommentaar

Email again:

Kommentaarid: 1

mina isiklikult Kurb lugeda, et lähed sõbraga kalale ja siis saad veel noomida, miks saia ära sõid:( Mina ei käituks nii iial ning ei oska ette kujutada, et mõni mees võiks nõnda talitada, aga maailm on suur ja lai nii ka mehed (loe: inimesed). Palju huvitavam oli aga lugeda lugu, kui mees küsis: „tahad ma ostan sulle lilled väääää“? Justkui isa küsiks 4 aastase lapse käest: tahad ma ostan Sulle jäätist? Mees ikka peaks oskama teha lapse ja naise vahel vahet. Oct 15, 2016