Lugeda võivad vaid vallalised !!!

21.04.19 kell on 16.29 

Mina enam vallaline ei ole ja mul on selle üle vaid hea meel, kuid see miks ma vallalistest kirjutan siis on see ehk mõttekoht mitte ainult naistele vaid ka meestele. Vallaline olla on tore, kuid sellel on ka omad miinused. Mida kauem sa vallaline oled olnud seda rohkem jõuad sa kogeda erinevaid suhteid mis on tegelikult juba hukule määratud aga millest sa ei saa aru enne, kui tegu tehtud on. Ega sa ei käi ju kolm kuud ainult kinos romantilisi draamasid vaatamas :D

Hakkasin ükspäev huvi tundma, et mitu erinevat partnerit mul on olnud. Ja ma ei mõtle neid, kellega tõesti AINULT kinos käisin :)

Ma ei ütle, mis see number tuli aga ma pole tulemusega sugugi rahul.... isegi piinlik on kergelt. Kuigi töökaaslane ütles, et parem on enne selle õige leidmist ära hoorata, kui seda hiljem tegema hakata :D

Number numbriks aga kuna Eesti on äärmiselt väike ja rahvaarv veel väiksem siis mis oleks piinlikum, kui kohtud kaaslase sõpradega ja selgub, et viiest kolmega oled maganud. Ma pean vajalikuks mainida, et ma ei räägi praegu endast ja minul seda juhtunud pole aga kui sina, kes sa seda praegu loed jätkad samas vaimus siis võib see juhtuda küll. Ja siin ma küll enam nõu anda ei oska, kuidas sellise häbiga edasi peaks elama.

Teoorias tundub kõik palju lihtsam kui praktikas. 
Nagu ka see, kuidas ma pidevalt õpetan teisi oma lapsi kasvatama :D 
Jonnivad lapsed poes on igapäevane nähtus ja siin tuleb hoida vaid süda külmana ja mitte järgi anda. 

Jah ma olen endiselt arvamusel, et üks keretäis lapse eas pole meile kellelegi veel halvasti mõjunud ja ma ei karda ka vangi minna selle eest, kui peaksin kunagi oma last füüsiliselt karistama. 

Kui nüüd tagasi alguse juurde tulla siis soovin kõigile edu armastuse leidmisel!!!
Eelmine
Kuidas kaalus juurde võtta?
Järgmine
Minu Türgi

Lisa kommentaar

Email again: