Kell on 15.55

10.12.2016 kell on 15.55

Käisin just Villemis ja jõin pokaali valget veini…. usu või mitte aga olen jumala purjus :D
Veiniklaasi taga mõtlesin ma jälle selle peale, miks ma ikka veel üksi olen?
Õigemini tuli mulle meelde üks väga hea sõbranna, kes on samamoodi vallaline naine oma parimates aastates ja veel ilma järelkäruta
(st. lasteta) :D

Ta on väga atraktiivne kaunis naine, kuid ikka veel üksi. Kohati tundub, et ta on sama meeleheitel nagu minagi ainult, et ta ei taha seda tunnistada. Mina tunnistan, et olen tööl olles meeste osakonnas ringi jalutades oma veel olematule mehele riided välja valinud :) ja ette kujutanud, milline ta võiks välja näha… kohutav kas pole...., kui veel täpsem olla siis alumine ots võiks olla size M ja ülemine pigem L :D
Kui mu sõbranna saab mõne mehega tuttavaks siis peale esimest või teist kohtingut paneb ta kokku fotoalbumi nende koosveedetud ajast. Üks eksemplar jääb siis mehele ja üks temale endale…. isegi minu jaoks on see natuke creepy? Ma täpselt ei tea, palju tal neid albumeid juba kodus on :D
Äkki see ongi viga, mida teeme aga ei saa sellest ise aru. Bioloogiline kell on see, mis naisi tagant kiirustab, sinna ei saa lihtsalt midagi parata ja sa oledki kohvri valmis pakkinud, et saaks vähegi potentsiaalse kandidaadi juurde kolida.
https://www.youtube.com/watch?v=4m1EFMoRFvY&index=52&list=FLOsCLNN-8rz0GgR2BD0DQEw
Mind paneb rohkem muretsema see, et minu koledad sõbrannad saavad lapsi, abielluvad ja elavad õnnelikku pereelu, millest mina olen siiani vaid unistanud. Ja seda pilti ei pea ma nägema ainult enda tutvusringkonnas vaid ka tänavapildis ja tööpostil olles.
Kes väidab, et sisemine ilu on tähtsam siis ta valetab nii, et suu suitseb.
Mõnel kenal mehel on kõrval nii kole naine nagu öö ja ka vastupidi. Huvitav kas nii üritatakse vältida üleaisa löömist? Et kui võtad koleda naise või mehe siis tead, et keegi teine teda niikuinii ei taha. Üks mu tuttav rääkis seda, et ei julge oma kodus isegi kardinaid eest võtta sest ta naine on nii paks ja kole:) Mis sellise elu mõte siis üldse on???
Tihti näed pilti, kus naine lükkab käru endal väljaveninud dressid seljas ja juuksed tilguvad rasvast ning tema järgi longib mees, kes ühe silmaga juba teisi naisi vahib :)
Üks on kindel, kui sa oled lapse saanud siis palun hoolitse ka enda eest edasi nagu sa varem tegid ja las laps karjub vahest natuke kauem... ei ole vaja enda juuste pesu selle pärast kuude kaupa edasi lükata.
Eelmine
Jõulu eri!
Järgmine
2017

Lisa kommentaar

Email again:

Kommentaarid: 2

Silver Asjalik postitus. Paljudes punktides sinuga nõus,aga kuidas sa ütled oma sõbrannade kohta ,et paksud ja koledad? :D Mis puutub sellesse kole mees-ilus naine ja vastupidi,siis olen isegi seda täheldanud. Ja samamoodi ei saa aru,et mismoodi see asi toimib. Võibolla nemad näevad üksteist teise pilguga, but still.... Seda ka,et oleks väga tore, kui sa rohkem kirjutaksid siia. Vahest oota pool aastat mõnda postitust :) Edu sulle :) Jan 30, 2017
Triin Jah ma tean,et ilu on vaataja silmades ja kindlasti olen ka mina mõne jaoks hirmus kole :)
Head asja peabki kaua ootama ega ma ei saa ju kirjutada, et täna oli ilus ilm :)
Ma luban, et varsti on oodata uut. :)
Jan 31, 2017